034 tretmaniBanjaluka slovi za jedan od gradova sa najljepšim ženama, a ne postoji bolje godišnje doba od proljeća da se uvjerite u to. Poslije duge i teške zime, sunce i toplo vrijeme izmamili su Banjalučanke na ulice. Često čujemo da je čovjek lijep onoliko koliko ulaže u sebe, i mi se slažemo s ovom tvrdnjom. Ukoliko želite dobiti najbolju njegu i zablistati u punom sjaju, predlažemo vam da posjetite hotel "Palace" u centru Banjaluke, u kojem je nedavno otvoren centar za ljepotu i zdravlje "City Fitness-Wellness Palace".

Kao prvi tretman iz wellness grupe tretmana preporučujemo vam najpopularniji body tretman pod nazivom "Kleopatrin tretman". U njezi i očuvanju ljepote mlijeko i med već od davnina predstavljaju izvor raskošne ugode i blagostanja. Za očuvanje ljepote i mladalačkog izgleda koristila ih je moćna egipatska vladarica Kleopatra, koja je svojom ljepotom očarala najveće ratnike onog vremena. Uz zamamnu i mirisnu sinergiju "Kleopatrinog tretmana" povezani su plemeniti plodovi prirode, kao na primjer ekstrat matične mliječi, kokosovo mlijeko i ulje.

Samim sastavom preparata iz linije "Kleopatrinog tretmana" dobićete raskošnu njegu koja će nezaboravno milovati sva vaša čula te dati novu energiju tijelu i duhu. Tretman se zasniva na temeljnom pilingu tijela, hidromasažnoj kupki, tuš doživljaju te ručnoj masaži karite maslacem. Pilingom tijela dobro očišćena koža omogućuje optimalno prihvatanje aktivnih sastojaka koji su ugrađeni u proizvode i njegu.

Masažom se pozitivno utiče na psihofizičko stanje. Nakon masaže koža je podatna, elastična, otporna na vanjske uticaje, mišićima se vraća snaga, tijelo se brže obnavlja, a otpadne tvari se lakše izlučuju te se smanjuju napetost i stres u organizmu. Opuštajuća bogata masaža karite maslacem koži vraća osjećaj glatkoće i mekoće. Taj egzotični sastojak dobijen iz sjemenki karite drveta veoma je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Zima je teško i depresivno godišnje doba. Loš izbor unosa namirnica ishranom može da dovede do ozbiljnih problema na koži.

Kao još jedan od osnovnih proljećnih tretmana, predlažemo vam foot care tretman koji se zasniva na njezi stopala, kako biste što prije "uskočili" u svoje omiljene sandale i japanke. Stručno određen pedikir učiniće vaše noge blistavim u otvorenoj obući. Kada govorimo o njezi nogu, moramo znati da to nije samo odnos prema ljepoti, nego mnogo više od toga. Radi se o brizi za zdravu kožu i zdrave noge, koje će se moći suprotstaviti svim opterećenjima kojima su izložene.

Profesionalno oblikovani i nalakirani nokti ne samo da će izgledati prefinjeno, već će i mamiti poglede svih koji imaju osjećaj za lijepo.

Ovo su samo neki od tretmana koji će vam pomoći da provedete proljeće sa zadovoljnim osmijehom na licu, jer vaša koža i duh biće okrijepljeni od duge i hladne zime. Koži će biti vraćena vlaga i mladalački izgled.

 

PIŠE Maja Mitrović
FOTO DOM INFO

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed
bhtelecom elta-kabel alumil
nestropetrol hortonmedia interlignum
schachermayer mlijekoprodukt srpskacafe naturavita cvrstiotpad