mv-2
29 novembar 2013

Jin i jang za harmoniju i blagostanje

Ako postoji nešto što ljudi koje interesuje dizajn enterijera po Feng Shuiju, drevnoj kineskoj umjetnosti pozicioniranja, znaju, jeste da je ravnoteža jina i janga najbitnija za postizanje harmonije i samim tim unapređenja našeg blagostanja.

14o
31 oktobar 2013

Miris jeseni, čokolade i oraha

Ja sam samo obična djevojka koja voli hranu i fotografiju! Imam zadovoljstvo da ljubav koju osjećam prema hrani podijelim i sa čitaocima časopisa DOM INFO.

13obr
31 oktobar 2013

Šest medalja za vina "Vukoje"

"AWC VIENNA" je najznačajnije i oficijelno najveće svjetsko vinsko takmičenje, koje je i zvanično odobreno od strane Evropske unije da organizuje vinska takmičenja u svrhu dodjele nagrada.

trinaesta
01 oktobar 2013

Podrumi Vukoje

"Podrumi Vukoje 1982" više od 30 godina se bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića.

suncokreti
30 septembar 2013

Moćni sunčev cvijet

Zbog svoje osobine da se okreće za Suncem, veliki žuti cvjetovi suncokreta su cvjetovi dobre energije i buđenja pozitivnih asocijacija. Naravno, zna se da je suncokret sasvim upotrebljiv i za prehranu, ne samo kao ukras.

13sajt
30 novembar -0001

Vina carskih vinograda

"Podrumi Vukoje 1982" više od 30 godina se bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontrolisane procese fermentacije i tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovim barrique bačvama

14 sajt
12 septembar 2013

Sočni ljetni deserti

Topli dani idealni su za lagane, kremaste i osvježavajuće deserte. Ako volite jesti svježe voće i povrće, ljeto je idealno vrijeme za to. Raskošna kombinacija hranjivih sastojaka iz obilja sezonskog povrća i voća, uz slatke dodatke, osvježava i hrani,

15velika
11 septembar 2013

Kraljica mirisa i okusa

Ne deblja, odlično osvježava i puna je vitamina - tri dovoljna razloga da ovog ljeta jedete dinju kad god možete. Mogli bismo reći da je dinja prava namirnica za ljeto. Velike količine vode nadoknađuju izgubljenu tečnost putem pojačanog znojenja,

14vv
11 septembar 2013

Ledena poslastica sreće

Sladoled je omiljena ljetna poslastica, a naučnici su otkrili da sladoled od vanilije u veoma kratkom roku djeluje na dio mozga koji reaguje na ugodne okuse.

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed
bhtelecom elta-kabel alumil
nestropetrol hortonmedia interlignum
schachermayer mlijekoprodukt srpskacafe naturavita cvrstiotpad